***REBELDE***
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
***REBELDE***

ZA FANOVE RBD

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Jeftinotja,ajd sad...

Ići dole 
5 posters
AutorPoruka
Roberta es mejor
Admin
Admin
Roberta es mejor

Broj poruka : 317
Godina : 33
Datum upisa : 12.07.2007

Jeftinotja,ajd sad... Empty
PočaljiNaslov: Jeftinotja,ajd sad...   Jeftinotja,ajd sad... EmptySub Sep 01, 2007 1:32 pm

Ajde sad da priznajemo i da se ne varamo...Da li npr. kupujete stvari bilo da su japanke,pantalone,novchanici,shminke,majce... u sve za 89???
Nazad na vrh Ići dole
https://rbdfanovi.serbianforum.info
Roberta es mejor
Admin
Admin
Roberta es mejor

PočaljiNaslov: Re: Jeftinotja,ajd sad...   Jeftinotja,ajd sad... EmptySub Sep 01, 2007 1:37 pm

E ovako:
Ja spadam u ljude bez dlake na jeziku i kazem ...
Ja obozavam itji u takve radnjice za 89,99,199,299,399....dinara.
To su mi super ,kupim narukvice ili neku majchicu ili ako ima neke torbe pantalonica...
Mene briga da li tje se neko slagati tj.netje ali mislim da je glupo kada neko te jeftine radnje izbegava.
Mislim nismo mi dali tako jeftino sve za....Boli me uvo ..
Ja dobijam nedeljno 2000 dinara i shta sad trebam da odem da sprzim na gluposti a moji da me izdrzavaju da mi kupuju odetju..??
Ako mi se svitja neshto ja kupim ako mi se svidfja iz butika kupim..Meni je punop bolje kada sama kupim neshto nego kada bi mojima matorcima rekla ajd mi daj 3000 da kupim majcu???Aistu imam u 89 to je malo budjavbo..
Ako ovde postoje ljudi koji su iskreni slozitje se sa mnom...
Mene boli uvo ali ako imam love to ne znachi da tju sada da kupujem gatje od armanija.brus od d^g,farke levis charape desnis ne hvala...
Nazad na vrh Ići dole
*L*a*u*r*i*c*a*

*L*a*u*r*i*c*a*

Broj poruka : 34
Godina : 32
Datum upisa : 27.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Jeftinotja,ajd sad...   Jeftinotja,ajd sad... EmptySub Sep 08, 2007 4:18 am

^^^ potpisujem
Nazad na vrh Ići dole
~MaiTe~GaTiTa~

~MaiTe~GaTiTa~

Broj poruka : 57
Godina : 34
Datum upisa : 24.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Jeftinotja,ajd sad...   Jeftinotja,ajd sad... EmptyNed Sep 09, 2007 8:43 am

narawno, kinezi su zakon!!! owdje kod nas kinezi i 'elitni' butici imaju totaaaalno istu robu - samo shto je made in china 8e npr. a u 'elitnom butiku' majica je 25e...i to ista...
zar nije bolje kupiti tri majice za 25e nego jednu?
Nazad na vrh Ići dole
http://maiperroniforum.coolbb.net/
Roberta es mejor
Admin
Admin
Roberta es mejor

PočaljiNaslov: Re: Jeftinotja,ajd sad...   Jeftinotja,ajd sad... EmptySub Sep 15, 2007 9:43 am

Ja se slazem ..........
Nazad na vrh Ići dole
Rebelde girl

Rebelde girl

Broj poruka : 196
Godina : 31
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Jeftinotja,ajd sad...   Jeftinotja,ajd sad... EmptySub Okt 06, 2007 5:48 am

Ja ne spadam u skrte osobe al brate ni ne bacam pare! Bas volim da obilazim te radnje jer ima sveee i svashta ali baas sve! Sminku ne kupujem tu jer je ipek nekvalitetna ali japanke, carape, narukvice isl. pazarim kod dragih kineza! Po nekim "fesi" buticima su gace po 999,99 a kod kineza 99! Ko je sad tu lud!??!
Nazad na vrh Ići dole
marizza rey

marizza rey

Broj poruka : 13
Datum upisa : 19.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Jeftinotja,ajd sad...   Jeftinotja,ajd sad... EmptySub Okt 06, 2007 8:29 am

NAJ,NAJ,NAJ ISKRENIJE!!!!JA NE VOLIM KINESKE PRODAVNICE I TE ZA 89,189,284 ...ITD PRODAVNICE
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Jeftinotja,ajd sad...   Jeftinotja,ajd sad... Empty

Nazad na vrh Ići dole

Jeftinotja,ajd sad...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
***REBELDE*** :: Ne vezano za RBD :: Moda-
Skoči na: